Savanyú káposztás ganca

2014-01-22

sponsored links


Hozzávalók:  30 dkg vékonyra gyalult savanyú káposzta, 50 dkg krumpli,  20 dkg liszt, 20 dkg húsos szalonna, 1 hagyma, 2 evõkanál olaj,  só, fûszerpaprika; a tálaláshoz: 2 dl tejföl

Elkészítése: A krumplit kockára vágjuk és annyi enyhén sós vizet öntünk rá amennyi épp ellepi, majd  megfõzzük. Ha megfõtt, levével együtt összetörjük, visszatesszük a lángra és állandóan kavarva hozzáadjuk a lisztet. Addig fõzzük, míg a massza összeáll és jól formázható lesz. A húsos szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük, majd a pörcöt szûrõkanállal ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/01/sa...

sponsored links

Keres?s