Savanyú krumplileves újratöltve

2014-03-19

sponsored links

Elkészítése

A megtisztított krumplit felkockázom, és felteszem fõni. Amikor felfõ a víz, sóval, borssal, delikáttal és babérlevéllel ízesítem.
Ha megpuhult a krumpli, tejfölös-lisztes habarást teszek a levesbe. És mielõtt elzárnám a gázt, kevés ecettel ízesítem még.
A babérlevelet a végén kiveszem.

Hozzávalók:
70 dkg krumpli
1,5-2 l víz
só, bors, delikát (ízlés szerint)
1 babérlevél
4 ek. tejföl
1 ek. liszt
1/2 ek. ecet


Óóó az a jó piaci, házi jellegû tejföl biztos jobb lett volna bele... Na, de majd máskor. :)

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2014/03/savanyu...

sponsored links

Keres?s