Savanyú halcsorba

2012-10-20

sponsored links


Csorba (ciorbã) savanyított leves a román gasztronómiában
Savanyú ételre vágytunk.
A minap láttam a TV-ben a Gasztroangyal Erdélyben forgatott adását, abban savanyú halas csorba levest készítettek.
Kigondoltam, hogy hogy fogom a saját ízlésem hozzávalóim szerint csinálni, hasonlóra.
Ott is halasan készült csak éppen pisztránggal, meg persze az igazi korpa ciberével, ami nekem nem volt.

Nézzük a hozzávalókat az Én csorbámhoz:
-sok -sok zöldség répa, gyökér karalábé , paprika( én kiváltottam ami itthon volt egy mexikói keverékkel)
azért választottam mert ebben van zöldbab, paprika,borsó is ami ugye kell a csorbába
-krumpli 2-3 db
-petrezselyem
-kapor
-hagyma 1 fej ...

Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2012/10/sav...

sponsored links

Keres?s