Savanyú a zöldbab

2011-08-11

sponsored links


Nem rég került  elõ ez a  receptem   gondoltam megosztom, jó lesz  vendégváró fogásnak. Lassan visszatérnek  a barátok a  nyaralásból, összejön  a társaság élmény beszámolóra, a lurkók iskolába készülnek van -, lesz mirõl beszélgetni. 

Elkészítése nem ördöngösség ,de azért némi idõ szükségeltetik hozzá.
A zöld babokat mossuk meg gondosan, a végeit letördeljük, sóval kakukkfûvel ízesített vízben  fõzzük elõ.
Majd 10-15 perc elteltével szûrjük le.A fõzõlé egy részét  fõzzük fel  cukorral, szegfûszeggel és kurkumával, akkor jó  ha a cukor felolvadt. Most adjuk hozzá a tárkonyecetet is .Közben  csinosan csavarjuk  az üvegekbe  a zöldbabot és a ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/0...

sponsored links

Keres?s