Sajttorta

2012-07-23

sponsored links


Ma is egy sütivel kedveskedek nektek! Isteni, gyors és eperdzsemmel mennyei, persze lehet málnával, ribizlivel, vagy bármivel enni, akár magában is, mert úgyis finom!
Egyszerû mascarponés krém, édes keksz az alapja, a Gyõri Édes zabkeksze a legjobb, pár perc alatt össze lehet dobni, be a sütõbe és ha kihûlt már ehetjük is. Én egy nappal hamarabb elkészítettem és úgy még finomabb, mint frissen, de ha nem tudunk ellenállni az illatoknak, aznap is neki eshetünk!:-)
Szofi készítette a krémet, persze nyersen megette a felét, de amikor kész lett, akkor is ízlett neki, ez nem szokott mindig így lenni, ugyanis, az élesztõs tésztákat csak nyersen szereti!:-) Polli drágám, így is, úgyis imádta, de neki nem kell kétszer mondani, hogy egyen, igazi gourmet, minden finomságot imád, nem válogat, de ha valami kicsit rosszabbul sikerül, már nem eszi meg!:-) Szóval van kritikusom elég!

Még egy tipp a sütéshez: tegyünk alá egy tepsit, mert hajlamos csöpögni!

Hozzávalók:

2 csomag zabos keksz (lehet almás, kókuszos, csokis) összetörve, vagy ledarálva
150 gramm vaj olvasztva

A töltelékhez: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s