Sajttorta

2012-05-22

sponsored links

 
 
 Az alaphoz: 25 dkg háztartási keksz, 13 dkg olvasztott vaj, ízlés szerint (kb. 3 evõkanálnyi) cukor.
A krémhez: 40 dkg natúr krémsajt, 2 dl joghurt, 2 dl tejszín, kb. 15 dkg (ízlés szerint) cukor, 15 gr zselatin, 1 narancs reszelt héja.
A meggyes öntethez: 20-25 dkg meggy (befõtt vagy fagyasztott), 2-3 evõkanál cukor, 1 evõkanál keményítõ.

Elkészítése: A kekszet a lehetõ legapróbbra összetörjük vagy ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal és annyi cukorral izesitjük, hogy kellemesen édes legyen. Tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy a forma szélére is jusson, majd hûtõszekrénybe tesszük, míg elkészítjük a krémet: ehhez a krémsajtot összekeverjük a joghurttal,  a cukorral, a narancshéjjal, az 1 dl ...

Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s