Sajttal töltött pulykamell Wellington módra
sponsored links
Még sosem készítettem Wellington módra semmit, pedig nagyon kecsegtetõ volt mindig. De bélszínnel most sem mertem bevállalni, mert mindig attól félek, hogy nem sül át teljesen annyi idõ alatt, mi meg nem szeretjük a nyers húst. És bár tudom, hogy az eredeti fogás bélszínnel készül, azért ez a pulykás változat sem éppen kutya! Az én újításom benne az, hogy középen nem egy sima húsdarab található, hanem sajttal töltöttem meg a húst. Nagyon ízlett mindenkinek.
Sajttal töltött pulykamell Wellington módra
Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg kicsontozott pulykamell, 15 dkg sajt, só, bors, olaj, 40 dkg leveles tészta, 1-2 evõkanál liszt; a töltelékhez: 1 hagyma, 1 zöld és 1 piros húsú paprika, 30 dkg gomba, 1 tojás, 4-5 evõkanál ...