Sajttal töltött húsgombóc barbecueban készítve

2017-12-21

sponsored links



Az õsz és a tél a barbecue igazi szezonja, nem a nyár. A nyár a grillezésé, a laza kerti sütögetésé, míg a hosszadalmasabb barbecue-zás a maga tartalmasabb, nehezebb húsaival, köreteivel és szószaival inkább a hûvösebb hónapok mûfaja.
Ehhez a BBQ sütéshez, nem kell feltétlenül beszerezni valamilyen csillivilli profi szmókert vagy esetleg egy drága kamadó grillt, elégséges lehet egy jó minõségû fedeles gömbgrill is, amiben könnyen elkészíthetünk ezt a fogást, és amiben kezdésként kipróbáljuk magunkat a lassútûzön való sütés világában. A húsgombócok barbecue-zása hálás feladat, nehéz elrontani, miközben más tipikusan BBQ-ra használatos húsfajtákkal, mint például a sertéslapocka, vagy marhaszegy azért meggyûlhet a bajunk, azokhoz már valamilyen direkt erre a célra kialakított eszközt, szmókert érdemes használni.

Tovább a folytatáshoz>>

Folytats a blogon ... tomakonyha.blogspot.com/2017/12/sajtt...

sponsored links

Keres?s