Sajttal töltött gomba, paradicsomszósszal
sponsored links
Kicsit olyan érzésem volt mikor ettük mintha egy gombáspizzát az alkotó részeire szedtünk volna aztán újból összeraktuk, kicsit máshogy.
A fõbb elemek is ezt igazolják: egy jófajta paradicsomszósz, némi gomba, sajt.
Nem egy bonyolult dolog, de említettem is hogy ezért tetszett meg a könyv, egyszerû receptek is vannak benne bõven.
Azért egykis bibi volt a témában, a taleggio sajt. Sajnos telefonos segítséget kértem mer voltam olyan lökött hogy nem írtam fel bevásárlás elõtt. Aztán persze félre is értettem (paleggio, peeersze) ahogy kell.
Szóval maradt a trapista. Mikor hazaértem még megnéztem mit is kellett volna. Könnyen olvadó krémes sajt. Majdnem eltaláltam.
De a lényegen nem változtat, gomba paradicsom, sajt. Jóféle.
Majd egyszer megsütöm taleggióval is.
Kellbele:
3 szardellafilé, felaprítva,
4 fej fokhagyma, felaprítva,
1 kimagozott, friss csilipaprika,
1 kis csokor friss bazsalikom,
2x400 g paradicsomkonzerv,
3-4 szárított paradicsom ha akad,
Fejenként 5-6 nagyobb fej gomba ...