Sajttal töltött csirkemell rántva, mindig kicsit másképp ...
sponsored links
Több sorozat töltött, göngyölt csirkemell és pulykamell variációt bemutattam már, hiszen amikor ilyesmit készítek, sohasem egyféle töltelékkel kínálom fel a családnak.
Ahogyan a pizzánál, a göngyölt szárnyas mellfilé variációknál is mindenkinek a kedvenc töltelékével készítem. Természetese szinte mindig más kombinációban. Meg sem merem már számolni, hányfélét készítettem és mutattam már be.:)
Már egy mediterrán verzió bemutatásra került ebbõl a sorozatból, ez a férjemnek készült. Érdemes bepillantani a receptbe. Csupa színes és ízletes mediterrán alapanyag került bele.
Akár az én kedvencem is lehetne jelen változat - éppúgy, mint a férjem mediterrán tölteléke - mégis ez a lányomnak készült. Õ ugyanis különösen szereti a gyümölcs-sajt párosítást a húsfélékhez.
Ennek a camembertnek története van, ugyanis hortobágyi sajtmester készítette és nagy várakozással vásároltam meg ...