Sajttal töltött csirkemell, mindig kicsit másképp?

2011-11-14

sponsored links

Egy-egy sorozatban, egy-egy ebédre vagy vacsorára mindig többféle töltelékkel göngyölöm a csirke vagy pulykamellet. Ebbõl a sorozatból írtam már a körtés-camembertes és a mediterrán töltelékkel göngyölt csirkemellrõl és a diós bundában készült zöldségekrõl.

Még közel sem teljes sor, ezen a színes és ízletes töltelékkel készült göngyölt csirkemellen túlmenõen is bundáztam hétköznapi ínyencséget, finomságokat e vacsora alkalmával. Ahogyan ígértem, összességében is be fogom mutatni ezt a vacsorát.

Ígérem, a göngyölési technikámat is hamarosan bemutatom (többen kértétek tõlem:) már elõkészítettem az újabb töltött csirkemell sorozatot, most mindenképpen lehetõséget kerítek arra, hogy fázisfotókkal is bemutathassam.

Ezt a verziót kifejezettem magamnak készítettem. Erõteljes ízeket és színeket választottam a saját töltelékemhez. Egyéb iránt roppant egyszerû és nem is egyedülálló ez a párosítás, éttermekben is szívesen választom az étlapról, ha találok ilyen ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s