Sajttal töltött bazsalikomos húsgombóc vajban párolt fûszeres zöldségekkel

2011-11-17

sponsored links


Megkaptam Ferenctõl a Stahl Magazin õszi számát, amiben annyi finomság van, hogy csak gyõzzem elkészíteni!
Egyet máris megcsináltam, kicsit átalakítva, más körettel, de isteni lett, gyorsan kész van, nagyon pikáns, és köret nélkül, akár vendégváró falatkának is kitûnõ! eredetileg kék sajttal van töltve, de a család nem szereti, engem leszámítva, az meg ugyebár kit érdekel?!:-) Egyszer megcsinálom azzal is, ha vendégek jönnek, mert szerintem úgy igazán pikáns lehet!
A köret tészta hozzá de mivel azt már ettünk a héten zöldségekkel csináltam és mennyei lett, fõleg, hogy ugyanazokat a fûszereket használtam, mint a gombóchoz, és természetesen, mivel mindkettõ alaposan meg van locsolva vajjal, csak is jó lehet, minden kaját átalakít, elvarázsol, egyszerûen bele tudnék fulladni, fõleg a jó minõségû belga vajba, imádom, kit érdekel, hogy hizlal, vagy, hogy egészségtelen, ami szerintem hihetetlen, ha valami ennyire jó nem lehet káros......

Más: ma megyek a Tokaji Borecet Manufaktúra új ecet kóstolójára,  ahol átvehetem a receptgyûjteményt, melyben Én ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s