Sajtostészta újra gondolva

2011-11-19

sponsored links


A friss tészta összehasonlíthatatlanul finomabb a bolti száraztésztánál, de elkészítése kissé idõigényes, fõleg, ha munka után hazaérve vacsorát szeretnénk készíteni belõle.
Vannak jó minõségû gyári változatok és mivel ez még nem teljesen feldolgozott termék, ezért kevés az oda nem illõ adalékanyag benne.
Azért mondom, hogy kevés és nem azt, hogy nincs, mert valami biztosan van benne, amitõl eláll néhány napig károsodás és minõségromlás nélkül. Persze lehet, hogy csak a csomagolás milyenségén múlik.
A Lidl-ben vettem és meg vagyok vele elégedve. Fõzni sem kell, csak átmelegíteni kevés olajon vagy vajon, ha simán köretként akarjuk enni.
Köretként három adagra elég szerintem, de mi ketten megettük, mert ez volt a ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/11/sajto...

sponsored links

Keres?s