Sajtos-tejszínes bárány
sponsored links
Fúziós és kooprodukció. A báránysült maga a Gyradikoból érkezett-bár szombaton megfogadtuk, hogy nem megyünk többet oda, akármilyen jól is fõznek, mert hogy hétfõn ebédidõben nem voltak nyitva (ezt elég sokan vettük csalódva tudomásul), aztán meg szombaton délután éppen nem volt kiszolgálás, amikor befutottunk. Hát kétszer nem költöttünk náluk pénzt. Bosszankodtunk, mondtunk nem szépeket, de aztán hétfõn délután hívott KáeM, hogy mit szólnék egy vacsorához a nem kívánatosnak minõsített étterembõl:P Hát örömmel igent mondtam:) Szóval hozott gyrost, amit azonnal el is pusztítottunk, s hozott egy csomó báránysültet. Ez viszont már nem fogyott el, másnap simán megmelegíteni kicsit száraznak tûnt, így tunnigoltam rajta egy kicsit, finom lett, bár nem olyan, amilyennek megálmodtam.
Sajtos-tejszínes bárány
Hozzávalók:
6 kisebb szelet fûszeres bárány (Gyradiko)
1 marék vékonyra szelt lilahagyma (Gyradiko)
1 dl tejszín ...