Sajtos-tejfölös sült csirkecomb

2017-05-11

sponsored links


Hozzávalók 2-4 személyre:





  • A húst megtisztítottam, körben bedörzsöltem sóval és borssal.
  • A bõrt óvatosan fellazítottam, és alá töltöttem a kis lyukú reszelõn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét.
  • Kivajazott tepsibe sorakoztattam, és 210 fokos sütõben, fóliával letakarva 1 órán át, majd fólia nélkül további 30 percig sütöttem.
  • A maradék sajtot elkevertem a tejföllel, és a csirkecombokra halmoztam.
  • Annyi idõre tettem vissza a sütõbe, amíg a hús szépen meg nem pirult.
  • Laktózmentes, sajtos burgonyapürével tálaltam.



A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin márciusi számában is. A laktózmentes termékeket a Mizo biztosította.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/05/sajtos-te...

sponsored links

Keres?s