Sajtos-tejfölös sült csirkecomb
sponsored links
Hozzávalók 2-4 személyre:
- 4 csirkecomb
- só, frissen õrölt bors, õrölt szerecsendió
- 30 dkg Mizo laktózmentes trappista sajt
- 5 dkg Mizo laktózmentes vaj
- 1 kis pohár (150 g) Mizo laktózmentes tejföl
- A húst megtisztítottam, körben bedörzsöltem sóval és borssal.
- A bõrt óvatosan fellazítottam, és alá töltöttem a kis lyukú reszelõn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét.
- Kivajazott tepsibe sorakoztattam, és 210 fokos sütõben, fóliával letakarva 1 órán át, majd fólia nélkül további 30 percig sütöttem.
- A maradék sajtot elkevertem a tejföllel, és a csirkecombokra halmoztam.
- Annyi idõre tettem vissza a sütõbe, amíg a hús szépen meg nem pirult.
- Laktózmentes, sajtos burgonyapürével tálaltam.
A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin márciusi számában is. A laktózmentes termékeket a Mizo biztosította.