Sajtos stangli
sponsored links
A sajtos rágcsák nálunk nagyon kelendõek. Általában jó nagy adagokat szoktam sütni belõlük, kipakolom egy nagy tálba, a konyha asztal közepére teszem, és a nap folyamán jártunkban - keltünkben szép lassan elcsipegetjük a tetemes mennyiséget. Van egy kedvenc, nagyon egyszerû - bár annak ellenére nagyon finom - receptem ITT, de ez most No Salty -tól való. Tényleg istenien omlós és ízletes. Saját ízlésünknek megfelelõen változtattam picikét rajta, több sóval ill. köménymag nélkül készült, viszont rengeteg sajttal a tetején.
Hozzávalók: 70 dkg liszt (fele rétes - fele sima), 25 dkg margarin, 10 dkg zsír, 2 tojás sárgája, 3 dkg élesztõ, kevés tej, pici cukor, 1 kisdoboz tejföl (175 gr), 25 dkg ...