Sajtos sonkás virsli

2013-01-11

sponsored links


A minap egy nagyon kedves ismerõsöm mondta egy amolyan beszélgetõs csoportban a közösségi portálon, hogy õ sajtos virslit fog készíteni ebédre. Na erre jó páran felkaptuk a fejünket, és kérdeztük, hogy azt meg hogyan képzeljük mi el. Elmondta és volt olyan kedves is, hogy fázis fotókat készített róla. A kész ételrõl már nem tudott mutatni, mert olyan gyorsan eltûnt a tányérról mintha ott sem lett volna.
Na ezen sikeren felbuzdulva többek között én is megcsináltam. Nem bántam meg.... Bár én kicsit tovább gondoltam és meg toldottam egy lépéssel, egy jó hosszú lépéssel :D

Eredetileg úgy kellene készíteni, hogy a virslit hosszában bemetszeni úgy hogy a felénél tovább vágjuk kicsit de ne vágjuk ketté. Ez a legnehezebb mozzanata a dolognak... Aztán ebbe a kialakult vájatba kevés ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2013/01/sa...

sponsored links

Keres?s