Sajtos-sonkás muffin
sponsored links
Húsvét elõtt hangolódásképp vagy utána maradékhasznosításként egyaránt jó.
Recept a Kifõztük áprilisi számában is!
100 g vaj
2 tojás
100 g érlelt sonka
80-100 g parmezán sajt
125 g liszt
1 teáskanál sütõpor
egy csipet só
Az olvasztott vajat elkeverjük a reszelt sajttal, a felaprított sonkával és a tojásokkal. Beleszitáljuk a száraz hozzávalókat is, és néhány mozdulattal összevegyítjük. A tésztát papírkapszlikba adagoljuk. 170 fokra elõmelegített sütõben 18-20 perc alatt készre sütjük.
Recept a Kifõztük áprilisi számában is!
Hozzávalók (8-10 darabhoz):
100 g vaj
2 tojás
100 g érlelt sonka
80-100 g parmezán sajt
125 g liszt
1 teáskanál sütõpor
egy csipet só
Az olvasztott vajat elkeverjük a reszelt sajttal, a felaprított sonkával és a tojásokkal. Beleszitáljuk a száraz hozzávalókat is, és néhány mozdulattal összevegyítjük. A tésztát papírkapszlikba adagoljuk. 170 fokra elõmelegített sütõben 18-20 perc alatt készre sütjük.