Sajtos-sonkakrémmel töltött rúd
sponsored links
Ezek a finom, szépséges, töltött rudak, hagyományos kenyértésztából készültek. Abból a tésztából, amibõl általában, az egyszerû házi kenyeret készítem. A töltelék egészen megváltoztatta ezt a tésztát. Sokkal puhább, foszlósabb lett. Ez a töltelék pedig, egy sajtos-sonkakrém lett, kevés mustárral és tejföllel bolondítva.
Nagyon guszták lettek végül ezek a töltött rudak, egyedül az zavart a kinézetében, hogy a tetején lévõ bevágások kissé szétnyíltak, így a töltelék láthatóvá vált. De ezen kívül, ezen az apró esztétikai problémán kívül, mondhatom, hogy szuperek lettek.
Tökéletes megoldás lehet reggelire, vagy a gyereknek becsomagolni tízóraira, akár uzsonnára. Nagy elõnye ugyanis, hogy hosszabb állás után is, azaz másnap is, nagyon puha, élvezhetõ a tésztája.
Sajtos-sonkakrémmel töltött rúd
Hozzávalók a tésztához:
50 dkg kenyérliszt BL80
1 csomag száraz élesztõ, vagy 2,5 dkg friss ...