SAJTOS SERTÉSSZELETEK
sponsored links
SAJTOS SERTÉSSZELETEK
TEJSZÍNES ZÖLDSÉGGEL
HOZZÁVALÓK
1/2 kg sertéskaraj
cca. 15 dkg reszelt sajt (ízlés szerint)
40 dkg fagyasztott zöldség
tej vagy tejszín (kb. 1,5-2 dl)
10 dkg liszt
só
bors
ELKÉSZÍTÉSE
- Összekeverjük a lisztet sóval, a reszelt sajttal (kb. fél maroknyi), egy kis borssal.
- Kikloffoljuk a húst, majd megforgatjuk a lisztes keverékben és lassú tûzön kisütjük.
- Én most fagyasztott zöldséggel dolgoztam, amit a hús után maradt olajba helyeztem és egy kicsit sütöttem, hogy kiolvadjon a zöldség, majd felöntöttem annyi tejszínnel/tejjel, ami éppen csak ellepi, majd sóztam. Amikor már kezd puhulni a zöldség, belekeverem a reszelt sajtot is.
- Ha elkészült a zöldség, akkor a tetejére tesszük a sült húst és még fél-egy percig együtt sütjük.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.