Sajtos rágcsa (paleo)
sponsored links
Az itt található islernél megmaradt lisztet hasznosítottam ebben a rágcsában. Ez nem kimondottan ropogtatni való, ennek ellenére nagyon eteti magát. Ha valaki ropogós sajtos rágcsára vágyik ezt süsse meg, nem fog benne csalódni.
Hozzávalók:
13 dkg Anyasüti sütemény variáció
10 dkg Totu
5 dkg folyékony kókuszolaj
1 tojás
fél teáskanál só
(egy kis kömény szerintem még finomabbá teheti)
a tetejére
3-5 dkg éven túl érlelt cheddar
A Totut a tojással és a kókuszolajjal egynemûre turmixoljuk. Összegyúrjuk a sóval elkevert lisztet. Sütõpapíron vékonyra nyújtjuk. Megszórjuk reszelt sajttal. Sodrófával rányomjuk a tésztára. Felszeleteljük, végül 180 fokos sütõben 12-15 perc alatt megsütjük.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!