Sajtos rudak
sponsored links
A nagy hõségben már nem kívántam az édeset tízóraira és utóvacsorára, alig bírtam letuszkolni. Valami sósat szerettem volna helyette, ezért sütnöm kellett. Legszívesebben sajtos tallért készítettem volna, de az még télen is kánikulát csinál a konyhában, így végül a sajtos rúd mellett döntöttem, azt még úgysem próbáltam.
Mindenkinek nagyon ízlett, dicséretek közepette gyorsan elkapkodták, így mire reggel a fotózásig jutottam, már csak az elõrelátóan magamnak félretett pár napi tízóraira való maradt meg belõle.
Hozzávalók kb. 1 kg-hoz:
- 200 g tönkölybúza liszt (127,8 g CH)
- 100 g õrölt zabpehely (60 g CH)
- 100 g búza finomliszt (71 g CH)
- 6 ek tejföl
- 250 g reszelt trappista
- 300 g hideg margarin ...