Sajtos rakott padlizsán

2011-10-11

sponsored links

A Jamie magazinban láttam meg a receptet. Ismerõsként üdvözöltem, mert ettem már ezt az ételt külországban. Ismét bebizonyosodott az az alaptétel, hogy "anyagból könnyû". Mármint fõzni, mert amint elegendõ mennyiségû sajt volt az ételben, és nemcsak megmutatták neki messzirõl, azonnal egy barátságos, ízekben gazdag étel lett belõle. És azért készült eldobható tepsiben, mert két nap ez volt a munkahelyi ebédem (egyik nap majdnem a vacsorám is).

Sajtos rakott padlizsán (3 személyre):

1 fej vöröshagymát apróra vágunk és 2 evõkanál olívaolajban kevés sóval megdinsztelünk. Hozzáadunk 2 gerezd fokhagymát feldarabolva az utolsó percben, 1 mokkáskanál bazsalikommal együtt. Beleöntünk fél liter paszírozott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk és 20 percig fõzzük, idõnként megkeverjük. Ha nagyon besûrûsödne, kevés vizet öntünk hozzá. Közben ...

Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s