Sajtos paradicsomleves

2011-09-26

sponsored links

 ha ez nem update - mármint a leves - akkor mi? Illatos, finom, meleg és sajtos... és paradicsomos! :)

A paradicsomleves nálam pont olyan ezerarcú, mint pl. a gombaleves. Nem tudom megunni és nem hiszem, hogy csináltam már kétszer ugyanúgy :) Most egy kis darab elbújt Parmigiano Reggano sajtot áldoztam a levesbe, illetve a hozzá sütött sajtos-mákos rudacskákba.

Sajtos paradicsomleves - U1

Ez kell hozzá: 500 ml natúr, passzírozott paradicsomsûrítmény, 500 ml víz, 1 csinos, nem túl kicsi lilahagyma, 6 g duci fokhagyma, 3 ek. olívaolaj, 5 szál görögbazsalikom, só, pici édesítõszer, kb. 50 g Parmigiano Reggano sajt - lereszelve.

Így készül: a hagymákat apróra vágtam, az olajon sóval üvegesre pároltam. Felöntöttem a passzírozott paradicsommal és a felforralt vízzel. Beleszórtam a görögbazsalikomot és forrástól számítva kb. 10-15 percig fõztem. Édesítõszerrel picit ...


Folytats a blogon ... bodzablog.freeblog.hu/archives/2011/0...

sponsored links

Keres?s