Sajtos padlizsán császárszalonnában
sponsored links
Hozzávalók: 2 padlizsán, 15 dkg császárszalonna, 10 dkg gouda sajt, 10 dkg füstölt sajt, 2 dl tejszín, 2 tojás, 3 evõkanál liszt, só, bors
Elkészítése: A padlizsán héját lepucoljuk és kb. 2x2 cm-es csíkokra vágjuk. A sajtokat lereszeljük, a tojást pedig felverjük és hozzáadjuk a sót meg a frissen õrölt borsót. A padlizsán csíkokat meghempergetjük a lisztbe és belemártjuk a tojásba. Egy hosszúkás, tûzálló ...
Elkészítése: A padlizsán héját lepucoljuk és kb. 2x2 cm-es csíkokra vágjuk. A sajtokat lereszeljük, a tojást pedig felverjük és hozzáadjuk a sót meg a frissen õrölt borsót. A padlizsán csíkokat meghempergetjük a lisztbe és belemártjuk a tojásba. Egy hosszúkás, tûzálló ...