Sajtos, mandulás spenótmártás húsokhoz
sponsored links
Azt hiszem át kéne írni a blogom címét: A Seafalconné fõz, Seafalcon blogolra, csak baromi hosszú lenne...
Amit itt megmutatok egy félszemmel való tévézés eredménye, a paprikán volt valami hasonló...
Nem hinném, hogy a sült csirkecomb mibenlétét hosszasan taglalni kellene, meg hogyan készíts párolt rizst az ebédhez. Most a lényeg a mártás!
A mártáshoz hozz a kertbõl vagy húsz dekányi spenótot. (Ha a kerted a multinál van vagy egy kistermelõnél, akkor vásárolj...) Megmosod, és felteszed igen kevés vízben fõni. Épp, hogy ellepje, ha jól belenyomkodod. Adj hozzá fokhagymát, frissen reszelt gyömbért és egy kis csokor korianderlevelet. Ha megfõtt, turmixold össze.
Vajon piríts meg két csapott evõkanál szeletelt mandulát, szórd meg liszttel, adj hozzá tejszínt, és fõzz belõle ...