Sajtos-körtés-diós pita

2011-09-16

sponsored links


És akkor végre-valahára a beígért sósság is, bár ez inkább átmeneti kategória, lévén ízvilága valahol félúton az édes-sós között. Csakhogy fõétel és mint ilyen, mindenképp a változatosság, no meg a kihagyhatatlan ízkavalkád miatt kerül fel ide, a nempiskótára is.

A pita ezúttal ismét (nem elsõ házipékségeskedés, csupán még a nempiskótán nem szerepel) Limara nyomán készült, a változtatásokat részben magamnak jegyzem fel, mert ez így most egész tûrhetõ lett: a víz mellé fõzõtejszín került és mivel a burgonyapelyhem épp bújócskázott, nekem meg nagyon nem volt kedvem (játszadozni), egy fél ek., annyi se, tejporral készült, a porélesztõbe pedig egy pár csepp bio mézzel leheltem életet, a többi nagyjából maradt az original leírásban szereplõkkel megegyezõ. (Természetesen az adagot is jócskán levettem, 6 dkg liszt és 6 dkg master mix keverékébõl sütöttem 2 termetes töltenivaló pitaságot).

A töltésre az inspirációt tegnap este a Gourmet Stúdióból merítettem, az enyémet messze-messze felülmúló, nyálelválasztást ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/09/sajt...

sponsored links

Keres?s