Sajtos karalábéleves

2012-10-17

sponsored links



Nem kínai kaja - csak messzirõl úgy néz ki. :DDD Sajtos karalábéleves grissinivel. Kipróbáljátok?
A karalábét sokan nem szeretik, pedig remek levest lehet belõle fõzni. A dolgunk mindössze annyi, hogy összeházasítjuk egy kis sárgarépával, majd megbolondítjuk némi krémsajttal és kurkumával - meglátjátok, az eredmény minden képzeletet felülmúl majd...

Ez a leves régi találmányom, de évrõl-évre finomítok rajta. Már nem liszttel és tejföllel ízesítem a levet, hanem camping vagy maci sajttal, és mindig teszek a lébe kurkumát, hogy a színe melegebb legyen. A levesgyöngyök nagyon jól illenek hozzá, és így a legtöbb gyerek nem is kezd el kérdezõsködni, hogy mi van a levesben , hanem lelkesen nekiáll kanalazni a gyöngyöket... aztán rájön, hogy a sajt ízû leves nem is rossz, sõt, a répák és a karalábékockák is nagyon finomak. A grissini rudak már csak ráadásnak kellenek, de nálunk eddig mindenkinek nagyon bejöttek.

Sajtos karalábéleves

Hozzávalók: 2 db karalábé, 4-5 sárgarépa, 1 vöröshagyma, 1,5 -2 liter víz, 3-4 Knorr házias levesalap (tyúkhúsleves), pici só, csipetnyi ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/LYSO...

sponsored links

Keres?s