Sajtos-kakukkfüves burgonyapüré

2012-05-28

sponsored links


Végre egy picikét több idõm van, így a szabadtûzi sütés-fõzés után volt idõm fényképezni és még bejegyzést írni is. Fóliában párolt csirkeragu készült parázson sütve, a körete pedig sajtos-kakukkfüves burgonyapüré lett. Nagyon jó kiegészítõje a ragunak ez a fajta krumplipüré, a csirkemellnek a bortól és a mazsolától inkább kicsit édeskés az íze, a burgonyapüré pedig sajttal van gazdagítva, só, bors, szerecsendió és kakukkfû a fûszerezése. Nekünk nagyon bejött, nem túl fûszeres húsokhoz máskor is fogom készíteni. Sok sikert hozzá!

Hozzávalók:
  • 1,2-1,5 kg burgonya
  • 4 dl tejszín
  • 20 dkg trappista sajt ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2012/05/sajtos-ka...

sponsored links

Keres?s