Sajtos fasírtgolyók baconbe tekerve
sponsored links
Az egyik fõzõs csoportban (ahol már többen is elkészítették) láttam meg ezt az ételt, majd a saját fasírt alapreceptemet felhasználva, a fõ irányvonalat megtartva, sajttal, friss petrezselyemlevéllel, zsemle helyett zsemlemorzsával és a vöröshagymát kihagyva készítettem el ezt a sütõben sült, baconbe tekert fasírt változatot.
Nagyon izgultam, mert épp vendégeket vártunk és reméltem, hogy mindenkinek ízleni fog.
Nem csalódtam, szerették :-) Melegen, krumplipürével, savanyúsággal kínáltam, de hidegen is nagyon finom, hidegtál részeként is megállja a helyét.
Hozzávalók kb. 14 db fasírthoz:
*10 dkg bacon szalonna
*50 dkg darált sertéshús
*2 kisebb tojás
*1 kis csokor friss petrezselyemlevél ...