Sajtos csiga - lusta verzió
sponsored links
Bûn lenne bevallani, hogy néha az egyszerûbb vagy gyorsabb megoldásokat választom a konyhában? Szerintem nem. Munka és háztartás mellett néha jól jönnek az egyszerûsítések. Ilyen ez a csiga is.
Egy csomag konyhakész leveles tésztát nyújtódeszkára raktam, megkentem egy tubus sajtkrémmel és megszórtam jó vastagon reszelt trappista és füstölt sajt keverékével.
Feltekertem, majd becsomagolva kb. 20 percre a fagyasztóba tettem. Így megszilárdult annyira, hogy könnyen lehessen szeletelni. (o;
Kisujjnyi karikákra vágtam, egymás mellé rakosgatva 200 fokos aranybarnára sütöttem.
Nem sok maradt, ami megérte a kihûlést, de finom hidegen-melegen. És gyors is!
Egy csomag konyhakész leveles tésztát nyújtódeszkára raktam, megkentem egy tubus sajtkrémmel és megszórtam jó vastagon reszelt trappista és füstölt sajt keverékével.
Feltekertem, majd becsomagolva kb. 20 percre a fagyasztóba tettem. Így megszilárdult annyira, hogy könnyen lehessen szeletelni. (o;
Kisujjnyi karikákra vágtam, egymás mellé rakosgatva 200 fokos aranybarnára sütöttem.
Nem sok maradt, ami megérte a kihûlést, de finom hidegen-melegen. És gyors is!