Sajtos-baconös virsli és juhtúrós salátagöngyöleg
sponsored links
Ma sajttal töltött-baconbe göngyölt virslit készítettem ragadozóimnak az ebéd második fogásaként. Ehettek hozzá friss kenyeret, mustárt, ketchupot, Piros aranyat vagy saját érlelésû kovászos uborkát. Elsõ fogásnak volt még borsóleves tojás nélküli galuskával tegnapelõttrõl. Én tegnapelõttrõl maradt cukkinis spagettit ebédeltem a borsóleves után.
Közben megint leszakadt az ég, akkora zuhé volt nálunk, hogy ihaj. Háromszor is nekibodorodott, harmadszor megint hozott egy kis jeget, de most csak borsószemnyi méretûeket.
A hatalmas esõ úgy meghozta az étvágyamat, alig vártam, hogy leteljen a szénhidrátos ebéd utáni 3 óra várakozási idõ, mert olyan finomságot gondoltam ki uzsonnára, amit nagyon szeretek. Juhtúrós salátagöngyöleget.
Ehhez elõször is megmostam egy fej salátát és jól lerázogattam róla a vizet. Néhány levelet összevágtam, a többit egészben hagytam. Összevágtam még 5 szem piros retket, fél kígyóuborkát, 3 paradicsomot, 1 hegyes erõs paprikát és fél fej lila ...