Sajtkrémes tarja
sponsored links
Tudom, tudom, már megint hús...de hát szeretjük. A mai kiszemelt a tarja volt, mivel már régen készítettem.
Nálam ez a hús kicsit kakukktojás, mert a többinél nem sokat kell gondolkodnom, hogy milyen módon legyen elkészítve, de a tarja az más. Jóval hosszabb ideig tart kitalálni, hogy hogyan kerüljön az asztalra.
Fokhagymás, ínyenc, vagy borzas, mind-mind finom és van amelyik nem is olyan hagyományos, de mi lenne ha most még érdekesebb lenne. Legyen sajtkrémes...hát így készült a mai ebédünk.
A köret most a tegnapi ebédbõl megmaradt rizs volt, de el tudom képzelni tésztával, burgonyával és zöldségkörettel is...
Sajtkrémes tarja
Recept: (2 fõre)
4 szelet csont nélküli tarja, 3 dl fõzõtejszín, 1 tubus kinyomós ...