Sajt-túra a konyhában :)
sponsored links
Újra ráfanyalodtunk egy kis saját készítésû finomságos sajtra, mert ugye az üzletekben ilyet nem is árulnak :) Na de az én konyhám az olyan, mint a Fehérvár Áruház: - "Itt mindíg történik valami" --- húúú azt hiszem erre a szlogenre valószínû, hogy csak az én korosztályom emlékszik. Nem baj, legalább, aki "szemtelenül" és sokkal fiatalabb, mint én, most megtudhatja :) :) - mit is? - hát csak azt, hogy egyszer én is voltam fiatal :) :)
..... hogy ez a múltszázadra tehetõ??? - és aztán ? - érdekel ez valakit ? Óhh igen! - engem :) :)
Egyszóval azt történt, hogy ház urával külön utakon jártunk és mindketten bevásároltunk, s természetesen mindketten vettünk 1-1 rud, egyenként úgy kb 2,5 kg trappista sajtot, s így elmondhatom, hogy most nálunk van a sajtgyáros kaják tömkelege. Igy született meg újra a mi nagy kedvencünk a kevert sajt, aminek hozzávalói a következõk: