SAD X. forduló: A bennünk rejlõ cukrász

2012-10-04

sponsored links


Az a megtiszteltetés ért, hogy Zsuzsitól, a Praliné Paradicsom blog háziasszonyától kaptam meg a SAD stafétáját, így én vezényelhetem le a tizedik fordulót. Sokat gondolkodtam, egyik témát a másik után vetettem el, amíg kitaláltam a megfelelõt, ami szerintem megállja itt a helyét, és sok a benne rejlõ lehetõség.

A forduló témája: A bennünk rejlõ cukrász

Mióta elkezdtem sütögetni, nagyon ritkán fordulok meg a cukrászdákban. Ennek a legfõbb oka, hogy mindent elkészíthetõ itthon, ami a cukrászdában kapható, és szerintem még finomabb eredményt is kapunk. A mostani forduló feladata, hogy készítsétek el ezeket a cukrászsütiket itthon! Ez persze nem csak a hagyományos sütikre vonatkozik (mint pl. a krémes, a mignon vagy a Dobostorta), hiszen ezeken kívül nagy a választék a cukrászdákban (ha csak megnézzük pl. a Sugar Shopot).
A legjobban annak örülnék, ha benéznétek egy cukrászdába, és kiválasztanátok egy számotokra szimpatikus sütit, amit aztán otthon megpróbálnátok elõállítani, és szépen feldíszíteni. (Ehhez még megkóstolni sem kell a sütit, szerintem a név és a kinézet már egy jó kiindulási pont.) Utána pedig egy bejegyzésben írjátok le, hogy melyik ...

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2012/10/sad-...

sponsored links

Keres?s