SAD-saját tortám
sponsored links
Hetekig nem lehetett kapni városunkban megfelelõ porcukort, így a fondant szemcsés lett, ez világos alapon nem is akkora gond, de sötét alapon sajnos nagyon rossz, mert nyújtáskor, burkoláskor keletkezik jónéhány kis pórus, a szemcsés porcukor miatt, ebbe beleül a keményítõ amin nyújtom, és ezt már nem lehet ki sem vakarni a pórusokból annyira beleül. Ez meg is látszik a barna alapon.
Az alsó szintet gyümölcsös túrós krémmel töltöttem, mert azt kívántuk, hát elég lágyra sikeredett... Utólag pakoltam át a tálcára, szegényt agyon nyomorodott, nem túlzok, hogy itt ott amõbára hasonlított az oldala...nem is tudom hogy igazítottam vissza.
Természetesen idõ szûkében is voltam.
A végén már úgy voltam vele, hogy ezt nem nevezhetem a versenyre, ezért nem is törekedtem arra, hogy szépen díszítsem, tervbe volt még pár cukorgyöngy meg precízebbre vágott/faragott virágok, de ez ...