SAD 7 Klasszikusok új formában: Meggyes pite parfé
sponsored links
Ez igen nehéz, mostanában elterjedt kihívásnak kell megfelelni
Ugyanis mindenki szereti a megszokott, vagy régi , gyerekkori kedvenceket, ízeket, de mivel haladni kell a korral, ugyanabban a köntösben nem találjuk már elégnek, ezért az újragondolás, vagy átmódosítások kellenek ahhoz, hogy trendi, vagy korabeli legyen.
Ez nemcsak a gasztronómiában, de a divatban is igen megfigyelhetõ, az anyagok minõsége már új, korszerû, míg a minták teljesen követik a 80-as évek formavilágát.
Visszatérve a Katucikonyha 7.forduló SAD-hoz, szerintem ez a legnehezebb feladat, hogy újratervezzünk egy ( akár több tíz éves,) jól bevált finomságot.
Sok-sok remek újítást láttam mostanság pl Rákóczi túrós macaron, fagyi, bonbon, ezért is fájt a fejem, ugyan mit találhatnék ki?
Mivel szeretnék idényjellegût, ezért mi sem természetesebb, mint hogy meggyes pitét állítsak elõ, de most a nagy melegre való tekintettel:
Meggyes pite-parfé lett. belõle
Igazi nyári finomság , iszonyú könnyen ,10 perces elõkészülettel.
Hozzávalók: ...