Sacher torta paleo Pocak Panna módra - egyszerûbb, gyorsabb, frissebb és sokkal finomabb! (paleo)
sponsored links
Tisztában vagyok vele, hogy a cím meglehetõsen bátor, de ez a változat tényleg 1) egyszerûbb és gyorsabb, hiszen nem fõzök sem lekvárt barack szezon révén, sem nem sütök két adag piskótát, 2) frissebb, mert a friss sárgabarack íze nem csak, hogy utánozhatatlan, de a benne lévõ értékes vitaminok mind-mind megmaradnak és végül 3) sokkal finomabb, mert ... ezt nem nagyon kell ecsetelnem, mert ez a torta magáért beszél (aki ezt megcsinálja az tutira zombi filmeket megszégyenítõen fogja megrohamozza majd a sárgabarackos pultot a piacokon ezután minden nyáron)!
Egyébként a cukrászdai Sacher torta nekem mindig negatív élmény volt. Tudom, hogy nagyon közkedvelt, mert dekadens, finom, csokis és édes és állítólag van benne lekvár is, de én ebbõl mindig csak a következõket tapasztaltam: száraz, tömör piskóta, amibõl túl sok a lekvár arányához képest, ami egy iciri-piciri vékony csíkban bújik meg a torta közepén, és a csokoládé is olyan vékony a torta külsején, hogy örülök, hogy elcsípem az ízét.
Ezt a bizonyos élményt szerettem volna eltörölni.
Amint az alábbi képen láthatjátok, amit direkt illusztratív okokból készítettem, én egy nagyobb réteg, igazából...