Sacher torta

2012-06-19

sponsored links


Nem csak életem elsõ Sacher sütése, de most ettem életemben elõször ilyen fajta süteményt. Otthon sosem készítették, cukrászdában meg nem vitt rá a lélek, hogy lekváros piskótát egyek :) Még most sem tudom milyen a bolti, de a házi valami mennyei. Barack helyett epres-rebarbara lekvárral töltöttem, ami feltette az I-re a pontot. Szerintem ettõl még ízesebb, aromásabb, szaftosabb lett. Mivel öt perces torta kategóriába tartozik, azt hiszem heti sütésû lesz :)

Torta: 14 dkg vaj v. margarin - 14 dkg cukor - 14 dkg étcsokoládé - 8 dkg liszt - 5 tojás (nekem kisebb volt) - lekvár (ízlés szerint)
Máz: 10 dkg étcsokoládé - 3 dkg vaj - 2 kanál víz - 1 csapott kanál ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2012/06/sache...

sponsored links

Keres?s