S?skaleves alm?val, barackkal
sponsored links
Ez sem a megszokott s?ska?z, de m?r van egy narancsos s?skaleves a blogon, ?gyhogy tal?n m?gsem olyan k?l?n?s. B?r egyeseknek a s?skaleves is furcsa, s?t, ?sszekeverik a spen?ttal a sz?ne miatt. ?n ezt is, azt is szeretem, ?s ?zlett mindegyik fajta leves.
Mivel kev?s erdei s?sk?t tal?ltam, ez?rt adtam m?g hozz? ezt, azt, hogy el?g legyen eb?dre. El?g is volt, ?s finom is.
Hozz?val?k:10 dkg s?ska
8 dkg s?rgar?pa
30 dkg alma
10 dkg ?szibarack
1 ev?kan?l tejf?l
1 csapott ev?kan?l liszt
csipet s?
1 csapott ev?kan?l liszt
csipet s?
olaj
Elk?sz?t?s:
Elk?sz?t?s:
Egy kis olajon elkezdj?k p?rolni a s?sk?t ?s a finomra reszelt r?p?t. Az alma egy r?sz?t kock?ra v?gjuk, ?s szint?n hozz?adjuk azzal a sz?nd?kkal, hogy majd pirul egy kicsit, ez?rt nem kell majd ?des?t? a levesbe. ?gy is lett. Azt?n k?vetkezik a kock?ra v?gott barack ?s a t?bbi alma reszelve.
Csipet s?val ?zes?tj?k, ?s kis id? m?lva fel?ntj?k 5-6 dl v?zzel.
A tejf?lbe keverj?k a lisztet, ?s behabarjuk vele a levest. P?r?s?tj?k. Levesbet?tk?nt kekszet k?n?lunk. Ez itt zabkeksz a k?pen.
Csipet s?val ?zes?tj?k, ?s kis id? m?lva fel?ntj?k 5-6 dl v?zzel.
A tejf?lbe keverj?k a lisztet, ?s behabarjuk vele a levest. P?r?s?tj?k. Levesbet?tk?nt kekszet k?n?lunk. Ez itt zabkeksz a k?pen.