S?rgar?pa kr?mleves

2017-04-11

sponsored links

Felk?r?st kaptam, hogy f?zzek a N?ileg magazin ?prilisi lapsz?m?ba, ami nagyon sokat jelent nekem. A mostani ?s a tov?bbi p?r receptjeim azok lesznek, amik az ?js?gnak k?sz?ltek. 


Fogadj?tok szeretettel! :)


S?rgar?pa kr?mleves
Fot?: M?th? Zolt?n

Hozz?val?k: 
  • 40 dkg s?rgar?pa
  • 20 dkg burgonya
  • 1 kk frissen reszelt gy?mb?r
  • 1 kk kurkuma
  • olaj
  • 1 dl narancsl?
  • 1,5 l z?lds?g alapl?
  • s?
  • feh?rbors
  • 10 dkg gorgonzola
  • 2 dl tejsz?n


Elk?sz?t?s:

Vill?val ?sszet?rj?k a gorgonzol?t, sim?ra keverj?k a tejsz?nnel. A s?rgar?p?t ?s a burgony?t megh?mozzuk, felkock?zzuk. Egy faz?kban olajat hev?t?nk, 2 perc alatt megpir?tjuk rajta a z?lds?geket. Hozz?adjuk a kurkum?t, gy?mb?rt, alaplevet, narancslevet, s?zzuk, borsozzuk, addig f?zz?k forralva, m?g a z?lds?gek megpuhulnak. Bele?ntj?k a gorgonzol?s tejsz?n egyharmad?t, majd turmixg?pben van botmixerrel p?pes?tj?k. T?lal?skor a megmaradt gorgonzol?s tejsz?nt k?n?ljuk mell?.

Tipp:k?sz?thet?nk mell? ropog?s s?rgar?pa chipset. Egy s?rgar?p?t megh?mozunk, majd z?lds?gh?moz?val v?kony cs?kokat ?h?mozunk? r?la, liszttel megsz?rjuk, ?s kev?s olajban megpir?tjuk. Egyszerre csak keveset tesz?nk az olajba, nagyon hamar, 1 perc alatt k?sz lesz.



Folytats a blogon ... kataakonyhaban.blogspot.com/2017/04/s...

sponsored links

Keres?s