S?rgabarack kr?mleves m?ln?val
sponsored links
Tavaly a diplomaoszt?m alkalm?b?l tartott csal?di eb?den ez volt az egyik leves. 10 perc alatt elk?sz?thet?, nagyon egyszer?, de sz?pen t?lalhat? ?s az ?des levest nagyon j?l feldobj?k a savanyk?sabb m?lnaszemek. B?tran pr?b?lj?tok ki, itt a szezon! :)
50 dkg s?rgabarack
2 ev?kan?l cukor
1 te?skan?l citroml?
1 k?v?skan?l ?r?lt fah?j
1 csipet ?r?lt szegf?szeg
1 mar?k m?lna
A kimagozott gy?m?lcs?t fel?ntj?k annyi v?zzel, ami ?ppen ellepi ?s addig forraljuk, am?g a barack teljesen puh?v? v?lik, sz?tomlik. ?sszeturmixoljuk, h?t?be tessz?k ?s t?lal?skor p?r szem m?ln?val ?s a gy?m?lcs lev?vel d?sz?tj?k.
50 dkg s?rgabarack
2 ev?kan?l cukor
1 te?skan?l citroml?
1 k?v?skan?l ?r?lt fah?j
1 csipet ?r?lt szegf?szeg
1 mar?k m?lna
A kimagozott gy?m?lcs?t fel?ntj?k annyi v?zzel, ami ?ppen ellepi ?s addig forraljuk, am?g a barack teljesen puh?v? v?lik, sz?tomlik. ?sszeturmixoljuk, h?t?be tessz?k ?s t?lal?skor p?r szem m?ln?val ?s a gy?m?lcs lev?vel d?sz?tj?k.