Rózsaszín marha hátszín és vajas zöldségek sous vide
sponsored links
Ez a hátszín kimaradt a sous vide sorozatból, pedig nagyon is emlékezetes volt. Igaz, szinte mindig túlsütöm a steakeket 1-2 perccel, de soha nem annyira, hogy nagyon bánjam.
Az igazság az, hogy amikor nézem a Beépített szépség címû filmet, jókat kuncogok azon, hogy milyen lehetek, amikor egy 28 dkg-os medium rarerib eye steakkel hadakozom a TGI Friday's-ban. J
Mindig kihangsúlyozom, hogy ne süssék túl, csak mert nõ vagyok, de nem rendelem véresen, mert igénylem, hogy kérget süssenek rá.
Szóval ehhez képest itthon mindig medium well sikeredik, ami rózsaszín és omlós. Amilyen ez a hátszín szelet.
Most, hogy az utolsó tesztételt is posztoltam össze is állítok egy sorozatot az általam elkészített sous vide ételekbõl. A Sous Vide Hungary jóvoltából került hozzám egy Sous Vide Supreme masina, amit ez úton is megköszönök még egyszer, mert ...