Római tálban sült kacsacomb meggy chutneyval és rizspiláffal

2012-02-12

sponsored links

Ha kacsa, akkor római tál, ez nálam alapvetés. Bár mi általában kacsamellben gondolkodunk, a SparChef aktuális fordulója elcsábított minket a kacsacombok világába.
A megszokott lilakáposzta, burgonyapüré körítést most kicsit formabontóbbra cseréltük.
A rizspiláf készítést azóta tervezem, hogy nemrég egy esküvõi menüsor részeként nagy benyomást tett rám. Könnyen elkészíthetõ és látványos köret.
Ha tetszik a recept, itt tudsz szavazatoddal támogatni. Elõre is köszi minden támogatást!

Hozzávalók - sült kacsacombhoz - 4 fõre:
4 db kacsacomb

Fokhagyma
Kakukkfû

1., A római tálat használat elõtt 20 percig hideg vízbe áztatjuk, majd abból kivesszük, megtöröljük.
2., A kacscombokat megmossuk, lecsepegtetjük, a bõrében lévõ esetleges tollakat, tokokat kicsipkedjük.
3., A nem bõrös részeken bátran sózzuk, bedörzsöljük zúzott fokhagymával és kakukkfûvel.
4., Bõrös oldalukkal lefelé fordítva a tálba fektetjük õket, a tálat lefedjük, majd a ...


Folytats a blogon ... fozomasina.freeblog.hu/archives/2012/...

sponsored links

Keres?s