Római köménnyel sült karfiol
sponsored links
...Nigella után, szabadon. :)
Ugyanis ennyi maradt meg a kútfõmben a
múltkori tévéadásából, mert félig már aludtam
(a szememmel-a fülem ugyanis tovább van ébren :))).
Szóval, a hozzávalók:-1 fej karfiol
-tengeri só (most a csilipelyhesembõl)
-darált fekete bors
-õrölt római kömény
A karfiolt nagyobb rózsákra szedem,
megmosom, valamennyire leszárítom,
majd tepsibe téve sózom, borsozom
és alaposan megszórom a római köménnyel is.
Semmit nem öntöttem sem alá, sem rá!
Elõmelegített sütõben, 180 fokon,
légkeveréssel 30 percig sütöm.
Slussz!
Lehet elõétel, köret, vegetáriánus ebéd,
vagy vacsora része-nekem délutáni nasi.
(Egy kevés, római köménnyel elkevert majonézzel.)
Nagyon-nagyon finom!