Rókagombás, medvehagymás csirke
sponsored links
Egyszerû, de nagyszerû! Akár ez is lehetne a most következõ étel alcíme. Valóban nem kell hozzá sok minden, ráadásul szûk félóra alatt elkészíthetõ. Ha pedig azt vesszük számításba, hogy a befektetett munka és az ízélmény, hogy állnak egymással viszonyban, akkor ez az étel igencsak megéri a fáradozást.
Épp csak kibújtak az elsõ medvehagymák, már szedtünk is gyorsan. Volt, amit megettünk nyersen, volt, amit feldolgoztunk, de néhány levelet egészben félretettünk ehhez az ételhez. Ha egyébként esetleg nincs friss, de a mélyhûtõben lapul, akkor akár egész évben elkészíthetõ ez az étel. Persze ugyanez vonatkozik a nyári rókagombára is, ami ezúttal tényleg a frigóból került elõ. Mivel önállóan mindkét alapanyagot nagyon szeretjük, de együtt még nem kóstoltuk õket, most úgy döntöttünk, kipróbáljuk, s meglátjuk milyen ízhatást érünk el így.
A csirkemellet felcsíkoztuk, egy serpenyõben vajat és ...
A csirkemellet felcsíkoztuk, egy serpenyõben vajat és ...