Róka- és galambgombák lecsósan, pirított napraforgóval, rukkola salátával

2016-06-26

sponsored links


Mit készítek róka- és galambgombából? Kérdezték a minap is, látva a kis kosár gombámat. Pörköltet? Azt nem. Azt ezekbõl nem, most nem. Szeretem, ha érezhetõ a gombák íze, szeretem, ha látszik a színük, szeretem, ha nincsenek szétfõzve. A fûszerek és az egyebek, pedig csak kiegészítik, megszépítik, színesítik az ételt. Ez is nagyon finom volt.

A karikára vágott vöröshagymát jól lepirítottam, néhol még karamellizálódott is, ezután adtam hozzá a paprika csíkokat és a darabolt gombát, majd a legvégén a paradicsom kockákat. Hogy zöld szín is legyen az ételben, zöld fûszerként petrezselyem is ment bele, bár azt a lecsóba nem ...

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2016/06/roka...

sponsored links

Keres?s