Réteges krém Peche Melba módra.
sponsored links
Napok óta rekkenõ hõség van, így teljes mértékben kizárt, hogy a sütõt ma bekapcsolja. Viszont sütés nélkül is nagyon finom desszertet lehet készíteni, példa erre ez a habos-gyümölcsös krém. A receptet megint csak a GoodFood magazinból lestem el, és némi átalakítással el is készítettem. Az eredeti receptben mandulás puszedli, és narancslé szerepelt, én viszont Gyõri Édes kekszet, és citromos limonádét használtam. Persze ez semmit nem változtatott az élvezeti értékén, sõt a citromos íz, a vaníliakrémmel, a málnapürével, és az édes nektarinnal nagyon is harmonizált. Jól lehûtve, ebéd után, bizony jó volt elkanalazgatni ezt a finom desszertet. Nektarin helyet pedig mindenki ízlésének megfelelõ gyümölcsbõl, málnapüré helyett pedig ribizlipürével, vagy éppen szederpürével is elkészítheti.
Hozzávalók:
10 dkg Gyõri Édes keksz (v. amaretti, mandulás puszedli...)
1/2 citrom leve + 1 ek víz
1 cs vaníliás cukor
25 dkg málnapüré
1 cs Aranka vaníliás pudingpor + tej (fõzés nélküli) ...