Részeges máj
sponsored links
Meglepõ, hogy elég két hozzávalót megváltoztatni egy alap reszteltmáj recepten és már is ünnepi menüt varázsolhatunk belõle. Mivel gyorsasága leírhatatlan, hétköznapra is ajánlom, fõleg a hagyományosabb ízek kedvelõinek. Fél kiló szárnyas máj (jelen esetben pulyka) - 2 nagy hagyma - 2 ujjnyi szalonna - só - bors - majoránna - csipet pirospaprika - 1 kanál mustár - 1 dl vörösbor - ha van húsalaplé
A szalonnakockákat pirítsuk zsírjára, majd futassuk át rajta a vékony szeletekre szelt hagymát. Adjuk hozzá a borst, bõséges majoránnát és mehet bele a nagyobb kockákra vágott máj. 1-2 percet pirítsuk össze, majd jöhet a só, pirospaprika, mustár, bor és ...
A szalonnakockákat pirítsuk zsírjára, majd futassuk át rajta a vékony szeletekre szelt hagymát. Adjuk hozzá a borst, bõséges majoránnát és mehet bele a nagyobb kockákra vágott máj. 1-2 percet pirítsuk össze, majd jöhet a só, pirospaprika, mustár, bor és ...