Répás muffin maltitollal
sponsored links
Répás muffin maltitollal |
Hozzávalók:
12 deka finomliszt
12 deka teljes kiõrlésû liszt
1 teáskanál õrölt fahéj
2 kiskanál sütõpor
1 nagy sárgarépa lereszelve
2 tojás
15 deka maltitol
1 evõkanál krémes natúr joghurt
fél deci tej
10 deka olvasztott vaj
A száraz hozzávalókat összekevertem. A tojásokat a maltitollal jól felhabosítottam, közben beleadtam a kanál joghurtot, és a tejet. A reszelt répát már csak fakanállal kevertem bele, valamint utoljára a lisztes elegyet. Muffintepsibe adagoltam a masszát, 12 darab lett. Elõmelegítettem a sütõt 175 fokra, és 30 perc alatt megsütöttem. Félidõben letakartam, mert a teteje nagyon pirult.
Maltitol - kukoricakeményítõ alapú édesítõszer, mely a reform táplálkozásban, cukorbetegeknél, paleolit étrendben alkalmazandó. Én ételallergiás személy részére használom édesítõszerként.
Bõvebb információ róla:
Répás muffin maltitollal |
Bõvebb információ róla: